THE TOSTI CLUB BREDA VAN COOTHPLEIN

THE TOSTI CLUB BREDA VAN COOTHPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Tosti Club Breda Van Coothplein. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 16:45 Mijn hele bestelling gewijzigd zonder van te voren te bellen, en de bestelling die ik had gekregen was zeker geen 35 euro voor de ontbrekende croissants, sandwiches en pancakes, kregen we een doos vol mini delis. Een paar zeker lekker, een doos niet
28 apr 2022 om 14:43 Op de gevraagde tijd bezorgd. Super lekker gegeten.
24 feb 2022 om 15:23 Bestelling niet compleet
21 feb 2022 om 17:12 Bestelling nooit bezorgd gekregen.
30 jan 2022 om 22:31 Snelle bezorging, netjes verpakt. Lekkere smoothies en tosti’s.
15 dec 2021 om 16:00 Uitstekende kwaliteit, vult goed en redelijk snel. Kreeg geen ketchup en had er wel voor besteld maar kreeg daar 4 extra tosti sauce voor. Ondanks alles, Zeker een aanrader!
30 nov 2021 om 16:46 De Italian tosti en de Spanish tosti waren allebei perfekt. Dank je wel.
21 nov 2021 om 14:16 Ik had 3x tosti club saus besteld maar kreeg helemaal niks. Toen we belde kreeg ik een vage uitleg en kregen we alsnog geen saus. Maar wel voor betaald.
31 okt 2021 om 15:33 Eerst 1 tosti vergeten, vervolgens zelf het probleem niet kunnen oplossen maar door worden verwezen naar thuisbezorgd, als klap op de vuurpijl na 1u nog geen naleveren, voor ons nooit meer! Ik ga ze zelf bakken
29 okt 2021 om 13:49 Super! DANK!
11 okt 2021 om 15:14 The food is not as fresh as it used to be
2 okt 2021 om 16:59 Koffiebeker zat o.a. nog maar klein beetje in.